Open je huiskluis en vul je wallet

De huiskluis is een handige online oplossing om gegevens en documenten van jouw huis veilig te bewaren. Ga je verhuizen dan verhuist je huiskluis met je mee.

Zelf je huiskluis en je wallet openen

Met je eigen huiskluis ben je volledig in control. Je wisselt informatie uit via ons platform met andere huiseigenaren. Je investering verdien je terug door het uitwisselen van informatie.

Huiskluis met jouw informatiesponsor(s)

Je kunt voor elke thema in de app een eigen informatiepartner kiezen. Gebruik van de app is dan gratis. Je koppelt anoniem, krijgt een vollediger dashboard en je verdient meer.

Huiskluis als cadeau van een informatiesponsor

Informatiepartners bieden hun klanten het gebruik van de app aan als aftersales service. De app is per thema in de stijl van jouw leveranciers georganiseerd. Je dashboard is completer met meer credits,

Jouw persoonlijke huiskluis

Jouw huiskluis is de manier om alle relevante informatie rondom je huis online bij elkaar te bewaren. Je kunt hierbij denken aan bouwtekeningen, handleidingen van installaties en garantiebewijzen. Daarnaast kun je ook je onderhoudscontracten of andere belangrijke huisgerelateerde documenten bewaren.

Indeling in Thema’s

We hebben de huiskluis zo ingedeeld dat je alle informatie rondom je woning per thema kunt bewaren en uitbreiden. Je kunt met één thema beginnen en later als het jou schikt de thema’s uitbreiden. De thema’s die we aanbieden zijn woningwaarde, energieverbruik, woonlasten en verduurzaming. Later volgen mobiliteit en eco.

Persoonlijke- en pandinformatie
Binnen de huiskluis hebben we persoonlijk informatie en pandinformatie goed gescheiden. Persoonlijke informatie zoals je naam, gezinssamenstelling maar bijvoorbeeld ook je hypotheekakte worden nooit uitgewisseld. Ze zijn van jou en verhuizen gedurende je wooncarrière met je mee.  

Met een informatiesponsor

Voor elk thema in de huiskluis kun je zelf een informatiesponsor selecteren. Deze betaalt jouw app waardoor het gebruik gratis is. Daarnaast vult de informatiesponsor jouw huiskluis met extra informatie over jouw huis of vergelijkbare huizen waardoor je dashboard beter wordt.

Per thema zijn er verschillende informatiesponsors. Denk hierbij aan energieleveranciers, makelaars, verzekeraars, netwerkbeheerders, financiële instellingen, installateurs, bouwbedrijven of verduurzamers. Elk hebben zij binnen hun eigen vakgebied en thema’s informatie die jou een beter inzichtgeven.

Uitwisselen altijd anoniem en geen verplichting

De keuze voor een informatiesponsors is altijd anoniem. Je wordt dus niet persoonlijk benaderd met commerciële praatjes.  Wel wissel je samen huisinformatie uit. Je helpt hiermee de informatiesponsors om beter in te spelen op wensen van huiseigenaren en om innovaties te lanceren.

Indexwoning probeert binnen haar missie en filosofie namens de huiseigenaren betereproducten en diensten te ontwikkelen. Je kunt op elk moment stoppen met of switchen van informatiesponsor.

Door een informatiesponsor

Het kan zijn dat je al klant bent van één van onze informatiesponsors en dat deze jou de app en de huiskluis aanbiedt als een service product gekoppeld aan je huis. Dus geen map of USB-stick met alle relevante huisgegevens maar een online huiskluis met naast huisinformatie ook een dashboard om jouw huis te
vergelijken met andere woningen.

Thema is extra gevuld

Als je de app aangeboden krijgt van jouw informatiesponsor is het thema van de informatiesponsor al voor je gevuld. Het thema is dan ook volledig in de stijl van de informatiesponsor en vaak ook gekoppeld met een eigen app of klantomgeving. Hierdoor is er vaak meer informatie beschikbaar voor jou als huiseigenaar.

Zelf empowerd

Met de huiskluis en de app bieden we je mogelijkheid om alle relevante informatie rondom je huis zelf online te benaderen waardoor dit altijd, overal en op elk moment dat jij dat wilt beschikbaar is.

Doordat we verschillende thema’s met elkaar verbinden kunnen we voor je inzichtelijk maken wat het effect is van beslissingen. We denken dat je zo goed in staat bent om zelf te bepalen op welk thema je actie wilt ondernemen.

Alleen commercie als jij dat wilt

In principe wissel je met name informatie uit met andere huiseigenaren. Daarnaast heeft het voordelen om ook informatiesponsors te kiezen. Dat deze naast informatie ook hun producten en diensten willen aanbieden kan voor jou voordelig zijn.

Wat ons betreft dus een goed idee zolang jij maar bepaalt wanneer je daar wel of geen behoefte aan hebt. Als die behoefte er is, dan hopen de informatiesponsors dat hun producten en diensten het best passen bij jouw wensen en plannen.

Open je huiskluis en vergelijk

Jouw huiskluis is gekoppeld aan je persoonlijke account. Hierin kun je jouw eigen dashboard samenstellen met de thema's die voor jou belangrijk zijn en de scenariomodus gebruiken. De app geeft snel eenoverzicht van de waardeontwikkeling en scores van jouw huis.