Verdien met jouw huisdata

Jouw kennis is wat waard. Logisch dat je daar dan iets voor terugkrijgt.
Je wordt zelf ook beter van het uitwisselen van informatie.

Meer inzicht in jouw dashboard

Hoe meer huiseigenaren met elkaar uitwisselen hoe beter je met elkaar kunt vergelijken. In je dashboard kun je zelf je eigen scores toetsen aan die van andere huiseigenaren.

Ontvang credits in jouw wallet

Jijbepaalt zelf welke huisgegevens je wel of niet uitwisselt. Zodra je dat doet, krijg je meteen credits bijgeschreven in je wallet. Hoe meer je uitwisselt, hoe meer je verdient.

Reserveer gelden voor unieke diensten

Jij bepaalt zelf wat je met je credits doet. Je kunt er korting voor krijgen op diensten en producten. Je kunt er ook voor kiezen om je credits in te wisselen voor gewone euro’s.

Inzicht is waarde

We vinden het belangrijk dat je zelf kunt beoordelen welke beslissingen nu goed zijn voor jouw huis. In de app en de online omgeving vind je een scenariomodus waar je het effect kunt bekijken van toekomstige beslissingen. Wordt de waarde van je huis nu hoger als je zonnepanelen of een dakkapel neemt? Wat gebeurt er met je woonlasten als je een warmtepomp neemt? Waarom zijn de woonlasten van vergelijkbare woningen lager dan die van jou?

Zelf beslissen met de scenario modus

We gaan je niet vertellen wat je wel  of niet het beste kunt doen. Dat hangt namelijk sterk af van jouw woning en  je persoonlijke situatie. Wat we wel willen doen is je van informatie  voorzien zodat je zelf deze beslissingen kunt maken. De waarde die we voor je  toevoegen is dat we de effecten voor je inzichtelijk maken. Zo kun je zelf  beslissen wat goed voor je is.  Het uitwisselen van kennis en informatie  is dus een van onze belangrijkste waarden. 

De waarde van Credits

Informatie uitwisselen waardoor je betere beslissingen kunt nemen is op zichzelf al waardevol. Daarnaast vinden we dat de huiseigenaar best extra beloond mag worden voor het verzamelen en uitwisselen van informatie.

Van Credits naar euro’s

In de huiskluis tref je een online wallet aan. Elke keer dat je binnen een thema informatie aanvult of deelt met andere huiseigenaren of informatiesponsors schrijven we een aantal credits bij in je wallet.

De credits vertegenwoordigen een korting op producten en diensten die bijdragen aan de verduurzaming van jouw huis. De credits kunnen worden besteed bij onze informatiesponsors voor speciale kortingsacties of producten of diensten.

Services & diensten

Wij zijn er om jou als huiseigenaar te voorzien van overzicht, inzicht en grip. Met als doel dat je zelf kunt bouwen aan de waardeontwikkeling en verduurzaming van jouw woning.

Je kunt zo zelf goed bepalen welke producten of diensten binnen welk thema voor jou relevant zijn. Hierbij kies je zelf de leveranciers die jou het meest aanspreken.

Ook onze informatiesponsors die jou geholpen hebben meer inzicht te geven, leveren waarschijnlijk deze diensten en producten. Het is aan jou of je hen meegaat nemen in je overweging.

Toekomstige innovatieve diensten

Binnen de verschillende thema’s willen we graag nieuwe producten en diensten ontwikkelen voor de huiseigenaar van morgen. Om die reden zullen wij met onze informatiesponsors en speciale communities innovaties toetsen en latentesten. Uiteraard levert dat weer credits en ook informatie op voor jou als huiseigenaar.

Open je huiskluis en vergelijk

Jouw huiskluis is gekoppeld aan je persoonlijke account. Hierin kun je jouw eigen dashboard samenstellen met de thema's die voor jou belangrijk zijn en de scenariomodus gebruiken. De app geeft snel eenoverzicht van de waardeontwikkeling en scores van jouw huis.