Vergelijk jouw huis met een ander

Bij Indexwoning toets je jouw situatie of jouw toekomstige verduurzaming aan vergelijkbare huizen of vergelijkbare situaties.

Vul je je persoonlijk huiskluis

Je huiskluis kent verschillende thema’s met huisinformatie. Jij kiest zelf met welk thema je wilt starten. Je kunt per thema een informatiepartner kiezen die jouw gegevens aanvult.

Bepaal wat en met wie je uitwisselt

De huiskluis kent persoonlijke informatie welke NOOIT uitgewisseld wordt. Met een simpel vinkje bepaal je zelf aan welke informatie je wilt uitwisselen.

Verdien met jouw kennis

Hoe meer gegevens in je huiskluis hoe meer je kunt uitwisselen. Dat betekent dat jouw dashboard uitgebreider wordt en dat je verdient met het uitwisselen.

De huiskluis

De huiskluis is een veilige en persoonlijke online omgeving waar je digitaal al je huisgerelateerde informatie snel en overzichtelijk kunt bewaren.

Persoonlijke gegevens en huisgegevens zijn strikt van elkaar gescheiden. Voor wat betreft de huisgegevens bepaal jij wanneer en met wie je deze wilt uitwisselen.

Veilig en gekoppeld aan je huis

Vanzelfsprekend voldoet de huiskluis aan de eisen van online veiligheid en de AVG. Als je ooit gaat verhuizen dan verhuist je huiskluis met je mee. De specifieke pandgegevens kun je overdragen aan de nieuwe bewoner van je oude woning. In het nieuwe huis vul jij je kluis met nieuwe pandgegevens.

De Wallet

De wallet is een onderdeel van jouw persoonlijke huiskluis. Hierin ontvang je een vergoeding in de vorm van credits voro de infromatie die jij hebt uitgewisseld. De credits vertegenwoordigen een bedrag in euro’s die je kunt opnemen of besteden bij jouw infopartners.

Bepaal zelf met wie je deelt

Je kunt informatie uitwisselen met ons, andere huiseigenaren en informatie partners. Informatiepartners gebruiken jouw kennis voor marktonderzoek en productverbetering. Uitwisselen met informatiepartners levert niet alleen de beste informatie op maar vaak ook extra credits.

Kies je infopartner

Per thema kun jij zelf kiezen of je gebruik wilt maken van een informatiepartners. Dit is veelal een marktpartij die al veel informatie heeft over één specifiek thema en die voor jou interssant is.

Door te kiezen voor een informatiepartner wisselen jullie beide informatie uit waardoor jij meer inzicht hebt en de informatiepartner met macro van huiseigenaren informatie zijn producten of diensten kan verbeteren.

Als de informatiepartners van jou keuze er niet bij zit dan kun je er zelf een voorstellen. Wij doen dan ons best om dit te realiseren. Soms bieden een informatiepartners onze APP kosteloos aan klanten als een service gekoppeld aan hun diensten.

Alleen services als jij dat wilt

Als jij kiest voor een informatiepartner dan is dat ANONIEM. Je wordt niet persoonlijk benaderd door de informatiepartner om diensten af te nemen. Indien in een later stadium toch van diensten of services gebruik wilt maken neem jij zelf het initiatief. Je kunt elk moment stoppen of veranderen van informatiepartner.

Het belang van uitwisselen

Vandaag de dag wordt er ontzettend veel informatie verzameld over van alles en nog wat. Dat geldt ook voor informatie over woningen en woninggerelateerde zaken.

De waarde van verduurzamen

Door woning- of pandinformatie binnen verschillende thema’s met elkaar te verbinden kunnen betere verbanden worden gelegd. Binnen de AVG-regelgeving is het zo dat de consument eigenaar is van zijn of haar data en gegevens.

Indexwoning wil jou als woonconsument en huiseigenaar empoweren door je een veilige huiskluis te bieden die gekoppeld is aan je woning en waar je zelf bepaalt met wie je die informatie deelt.

Behalve een vergoeding ontvang je er voorla veel informatie voor terug die anders voor jou verborgen bleef. Met die extra informatie stel je zelf jouw dashboard samen en krijg je overzicht inzicht en grip.

Open je huiskluis en vergelijk

Jouw huiskluis is gekoppeld aan je persoonlijke account. Hierin kun je jouw eigen dashboard samenstellen met de thema's die voor jou belangrijk zijn en de scenariomodus gebruiken. De app geeft snel eenoverzicht van de waardeontwikkeling en scores van jouw huis.